Разкриха извършител на грабеж от възрастен мъж в Златица

2020-02-14 15:34
 

Криминалисти разкриха извършител на грабеж спрямо възрастен жител на Златица. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-София.

В края на януари в РУ- Пирдоп постъпило досъдебно производство от районната прокуратура по повод извършен грабеж на 83-годишен мъж от Златица, от когото чрез използване на сила и нанасяне на удари неизвестен извършител е отнел сумата от 290 лева. Служители от полицейския участък в Златица предприели бързи оперативно-издирвателни действия, в резултат на които разкрили извършителя на престъплението, намерили и част от отнетата сума. 35-годишният столичанин, без криминални прояви до момента, направил пълни самопризнания.

След доклад на събраните доказателства в прокуратурата, вчера той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 198, ал.1 от НК.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"