Ремонтираха детска градина Слънце в Златица

2020-09-14 16:32
 

Миналата седмица приключи ремонтът на ДГ "Слънце" в гр.Златица. Той беше осъществен в рамките на партньорската програма на община Златица с медопреработвателното предприятие в района. Ремонтът се състоеше от подмяна на дограмата и вътрешен ремонт. Това съобщи пред «Средногорие Медия» кметът на общината Стоян Генов.

Стоян Генов – кмет на община Златица: „Вчера беше денят, в който приемателната комисия мина в ДГ ”Слънце”. Там има подмяна на дограма, вътрешен ремонт, мащабни дейности се извършиха там. Мнението на ръководството е, че се отговаря на изискванията, които те са заложили. Ремонтът беше неотложен в детската градина. Знаете, че има разлика между двете ни детски градини. „Вяра, Надежда, Любов” е санирана. Там базата е значително по-добра, докато при „Слънце” не стоят така нещата и това беше наложително там.”

По думите на кмета Генов по същата програма бяха извършени и предстои да се извършат няколко проекта в общината. Чрез фейсбук страницата си община Златица съобщи и за подменена настилката на спортната площадка /клетката/, в двора на СУ "Св.Паисий Хилендарски".

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"