Рудничната компания край Мирково закри стажантската си програма

 

На 30 септември на двете работни площадки на рудничната компания край Мирково и Етрополе - „Елаците-Мед”, Рудодобивен и Обогатителен комплекс, се състояха събития, с които компанията официално закри своята 11-та лятна Стажантска програма. През юли, август и септември 46 студенти от 10 университета в България взеха участие в нея и черпиха зная и опит под ръководството на едни от най-добрите специалисти в минната индустрия.

На двете събития младежите бяха посрещнати от Милена Христова, директор „Човешки ресурси“, инж. Красимир Динеков, зам.-директор „Ремонт и поддръжка“ в Мирково и инж. Васил Шишков, зам.-директор „Производство“ в Етрополе, които  благодариха на стажанти и наставници за отдадеността по време на стажа. Даниела Горанова, ръководител на лятната стажантска програма, обобщи резултатите и благодари на всички за ангажираността.

В края на последния работен ден от стажа студентите оцениха високо възможността да се докоснат до реална работна среда в компанията и се снимаха за спомен.

В лятната Стажантска програма на рудничната компания край Мирково – „Елаците-Мед”, до момента са преминали повече от 320 студенти, бакалаври и магистри от различни университети в страната и чужбина, от които над 60 вече свързаха професионалния си път с компанията.

 

Публикувана на: 2022-10-05
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"