Състезатели по бразилско джу джицу от Чавдар с призови места

 

Новосформираният клуб по Бразилско Джу Джицу в село Чавдар отново се прослави с медалисти. Това съобщиха от клуба.

На 15 октомври, шестима състезатели от клуба в Чавдар, с треньори Александър Станев и Цветан Недев, взеха участие в най-голямото състезание по Бразилско Джу Джицу /BJJ/ в България - турнира Sofia International Open BJJ. Над 400 състезатели премериха сили в надпреварата. След оспорвани срещи, нашите момчета завоюваха 5 медала - златен медал за Иван Желязков, 2 сребърни и 2 бронзови.

Припомняме, че през пролетта в Чавдар започнаха редовни тренировки по бразилско джу джицу в съдружие с най-големия клуб в България и един от най-големите в Европа - Twisted Jiu Jitsu. Тренировките се провеждат от треньори, обучавани и развивани в академията на Twisted Jiu Jitsu, в новия физкултурен салон към основното училище там, който беше оборудван с голямо татами.

 

Публикувана на: 2022-10-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"