Синдикалисти от района участваха в Спартакиада

 

В периода между 10-14 септември 2022 г. в курортен комплекс „Св. Константин и Елена“ се проведе третото издание на Откритата спартакиада на индустриалните работници в България. Събитието бе дългоочаквано след двугодишно прекъсване заради пандемията.

В програмата на спартакиадата бяха включени състезания в 10 вида спорт: мини футбол, плажен волейбол, тенис на маса, шахмат, теглене на въже, дартс, петанк, плажна борба, спортна табла и щафета "Бързи заедно".

От страна на членовете на синдикалната организация на ФНСМ-КНСБ при Елаците-Мед в спортните игри участваха 60 служители, които мериха сили с повече от 400 състезатели от 8 други компании. Отборът на компанията за втори път в крайното комплексно подреждане се класира на първо място. Припомняме, че синдикалистите в компанията завоюваха златното отличие и през 2019 г.

След оспорвана надпревара, те успяха да завоюват купата за първото място с общ брой точки - 80. Колегите им от „Мини Марица Изток“ и този път останаха втори със само четири точки по-малко, а трети се нареди отборът на „Асарел Медет“. Така челната тройка се запази същата от предишната спартакиада.

В отделните спортове синдикалистите от рудничната компания край Мирково спечелиха 5 първи отборни места в дисциплините петанк (жени), плажен волейбол (жени), спортна табла (жени), теглене на въже (жени), шахмат (мъже) и 7 сребърни индивидуални и отборни места. Купата за комплексен първенец им бе връчена от председателя на Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ Валентин Вълчев.

 

Публикувана на: 2022-09-16
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"