Средногорски звън с награди от фестивал

 

Момичетата и жените от «Средногорски звън» спечелиха призови места в проведения от 3 до 5 юни първи Национален фестивал на изкуствата „На върха“.

Фестивалът дава възможност за изява на талантливи творци от различни жанрове на изкуството – музика, танци, визуални изкуства, фолклор, кулинария и др.

Местният женски хор «Средногорски звън» и момичетата от вокална група «Средногорски звън» с ръководител маестро Невелина Сараджова грабнаха сърцата и на жури и на публика. Със своите изпълнения средногорските славеи развълнуваха всички и грабнаха две първи места.

На фестивала гостуваха популярни артисти от различни жанрове на изкуството, които участваха в концертите, проведоха семинари и уърк шопове, общуваха с участниците във фестивала в неформална обстановка.

Публикувана на: 2021-06-08
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"