Стартира приемът на ученици в ЧПГЧО-Челопеч

2020-06-30 16:47
 

От ръководството на Частната профилирана гимназия с чуждоезиково обучение в Челопеч обявиха условията и сроковете за прием на документи за новата учебна година.

Документи за кандидатстване за новата учебна година ще се приемат след 1 юли. Пакетът включва заявление за кандидатстване, свидетелство за завършено основно образование и удостоверение с резултати от НВО след 7-ми клас  по български език и литература и математика.

Кандидатстването става онлайн чрез сайта на учебното заведение или на място в периода от 1 до 12 юли включително. Повече и подробна информация за кандидатстването може да намерите в раздела с обяви на интернет платформата на медията.

Първото класиране на кандидатите ще се проведе на 13 юли. 

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"