Стоян Генов проведе работна среща

2020-03-10 15:37
 

На 9 март  в община Златица се проведе среща с кметските наместници на селата Църквище, Петрич и Карлиево, с директорите на двете детски градини и ПГ „Златица”, председателите на читалищата, управителите на Дирекция «Социално подпомагане» и Дневен център за деца и младежи с увреждания, с началника на участък при Районно управление на полицията и представител на Медицинския център. Това съобщиха от общината.

В началото на срещата кметът Стоян Генов уважи дамите за отминалия им празник 8 март като им поднесе цветя. След това бяха обсъдени въпроси, свързани със социалната програма на «Аурубис България», изграждането на здравни кабинети по селата, предстоящите спортни и културни мероприятия, продължаването на работата по действащите в общината проекти, както и теми, поставени на обсъждане от участниците в срещата.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"