СУ-Копривщица беше домакин на национално състезание

 

СУ "Любен Каравелов" гр.Копривщица беше домакин на деветнадесетото Национално състезание по природни науки и екология. Това съобщиха от училището на интернет сайта си. Заради епидемичната обстановка у нас състезанието се проведе онлайн.

То беше открито официално от инж. Таня Михайлова – заместник-министър на образованието и науката, на 20 ноември 2020 г. в сградата на учебното заведение в Копривщица.

В словото си г-жа Михайлова благодари на учителите и Националната комисия и пожела успешно представяне на отборите.

Всеки екип подготви и изпрати на училището – домакин файл с постер, подготвен за първия кръг и по две видеа с продължителност 5-7 минути. Първото видео представя цялостния проект, а второто беше във вид на презентация за втория кръг на състезанието. Двадесет и два отбора от цялата страна в прогимназиален и гимназиален етап в продължение на два дни представиха своите проекти дистанционно.

Класирането на проектите ще направи Националната комисия съгласно регламента на състезанието. Предстои оповестяването на резултатите.

Публикувана на: 2020-11-24
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"