Свада в Пирдоп завърши с убийство

 

Малко преди настъпването на новата 2021 година в РУ-Пирдоп постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние в помещение на бившето ТКЗС в града. Пострадалият К.Я., 28-годишен, е починал в линейката по време на транспортирането му към софийско болнично заведение. Това съобщиха вчера от ОДМВР-София.

В хода на проведеното разследване криминалистите изяснили, че мъжът е бил ударен с брадва в предната част на торса при скандал между него и друг мъж от Пирдоп. Извършителят е установен и задържан.

По информацията, предоставена на «Средногорие Медия», двамата са се познавали и са празнували заедно посрещането на новата година. Виновникът за смъртта на младия мъж е 55-годишният мъж К.Т., който е криминално проявен, предимно за кражби. До фаталния изход вероятно се е стигнало след като участниците в инцидента не са се обадили за помощ навреме.

Извършителят е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 115 от НК и арестът му е удължен за срок до 72 часа.

Публикувана на: 2021-01-05
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"