Търси се директор за детската градина в Челопеч

2020-07-09 17:18
 

Община Челопеч е обявила конкурс за длъжността „директор“ на детска градина „Ханс Кристиян Андерсен“ в село Челопеч.

Конкурсната документация е на разположение на кандидатите в центъра за административно обслужване и интернет сайта на община Челопеч. Кандидатите могат да подават документи за конкурса до 31 юли 2020 година.

Конкурсната процедура се предвижда да се проведе в 3 етапа: допускане по документи; писмен тест за установяване на професионални знания, интелигентност и умения и събеседване с кандидатите.

Сред изискванията към кандидатите за длъжността са: да са български граждани; да имат висше образование; да имат поне 5 години учителски стаж и други.

Заемащият длъжността следва да ръководи образователния процес в институцията в съответствие с държавната и общинска политика в областта на образованието. Директорът е необходимо да планира, организира, координира, контролира и отговаря за цялостната административно-управленска и финансова дейност на детската градина.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"