Ученици от Антон се запознаха с работата на полицаите

2019-10-16 14:10
 

Служителите на РУ-Пирдоп инспектор Моника Георгиева, мл. автоконтрольор Иван Червенков и мл. инспектор Ярослав Доросиев проведоха беседа с учениците от 1 до 7 клас на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Антон.

В присъствието на своите класни ръководители децата се запознаха със структурата и ролята на полицията, специфичните служебни задължения на инспектора „Детска педагогическа стая” и служителите от охранителна и пътна полиция. Те получиха разяснения по отношение на противообществените прояви, неспазването на обществения ред, нарушенията на правилата за движение по пътищата, видовете пътни знаци, наказания, санкции и възпитателни мерки.

В рамките на мероприятието учениците се включиха активно, демонстрирайки познанията си по дискутираните въпроси, изразявайки и собствена позиция. Те имаха възможност да получат изчерпателни отговори на вълнуващите ги въпроси и да коментират различни примери за безопасно движение по улиците и тротоарите на различните участниците в движението – пешеходци, велосипедисти и др.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"