В Антон отбелязаха Деня на християнското семейство

 

На 21 ноември, по повод Деня на християнското семейство или Въведение Богородично, в храм „Свети Пророк Илия” в Антон се състоя тържествено отбелязване на датата.

В обедните часове на деня, в храма се събраха ученици, учители, родители и граждани за организираното честване. Ученици от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в селото изнесоха тематичен рецитал, в които припомниха християнските ценности и морал. Първокласници от училището за първи път участваха в подобно събитие, а ученици от пети клас, с ръководител Христина Генова, поднесоха предварително подготвена програма в рамките на часовете по вероучение.

За здраве и благополучие, отец Спиридон поръси всички със светена вода. Тържеството завърши с почерпка.

 

Публикувана на: 2022-11-21
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"