В Антон сменят уличното осветление

2020-04-15 15:48
 

От началото на седмицата в Антон стартира подмяна на уличното осветление. Това съобщи за „Средногорие Медия” кметът на общината Андрей Симов.

Със собствено финансиране община Антон стартира поетапна подмяна на съществуващите улични осветителни тела в селото с нова LED-система. Общо ще бъдат подменени и добавени 330 броя LED-тела. Ремонтът и цялостната подмяната се очаква да приключат в рамките на една година. Кметът сподели, че с подмяната се цели постигане на по-добра осветеност на селото и по-ниска консумация на електроенергия. Разчетите сочат, че от намаляването на разходите за елекроенергия за уличното осветление в рамките на около три години инвестицията ще се възвърне.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"