В Чавдар ще има зарядна станция за електромобили

2020-07-16 14:04
 

За утре – 17 юли, е обявено официалното откриване на новото въжено съоръжение в Спортно-туристическата атракция в местността "Св. Петка” край с. Чавдар. Заедно с това ще бъде открита и нова зарядна станция за електромобили. Такова съоръжение е първото по рода си в района на Средногорието и ще даде възможност на жители от района и гости да се ползват от новата услуга.

Предвид факта, че електрическите превозни средства започват да налагат доминация спрямо моделите с двигател с вътрешно горене, община Чавдар инвестира в тази услуга за да осигури комфорт на своите гости с електромобили, привличайки ги да посетят парка. Не на последно място това ще допринесе и за намаляване вредните емисии и нивата на шум.

Откриването ще се състои от 13 часа на място в местността „Света Петка” край Чавдар.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"