В Челопеч ще открият нови детски площадки

 

В съботния ден, на 19 ноември, предстои официално откриване на изградените и преустроени пет детски площадки в Челопеч. Изграждането на съоръженията и обновените пространства около тях са финансирани от проф.дтн инж.Цоло Вутов и четири дружества от Група Геотехмин в рамките на благотворителната им програма „Българските добродетели”.

Събитието ще се състои по обяд на площадката на ул. „Георги Раковски”, където ще има аниматори за забавление на децата и много изненади.

За своите посетители от общината съобщават, че новите детски съоръжения се намират на площад „Освобождение”, при църквата в селото, в ж.к.Младост, зад читалище „Труд и постоянство” и на велополигона.

 

Публикувана на: 2022-11-15
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"