В ДГ «Слънце» се проведе спортен празник

2019-10-17 16:47
 

На 16 октомври в двора на ДГ „Слънце” Златица се проведе спортният празник „Ех, че весела игра”. Празникът беше по повод предстоящия 70-годишен юбилей на детското заведение. В събитието взеха участие деца от всички групи, които бяха разделени в четири отбора - „Слънчо”, „Приятели”, „Буратино”, „Пчеличката Мая”.

Спортният празник започна със загрявка, която беше водена от децата в четвърта група. Най-малките възпитаници на детското заведение се включиха в спортния празник с детската игра „Надува се балона”. Във втората забавна игра по-големите деца трябваше да занесат орехчета на катеричките преминавайки по пейка. Те се включиха и в играта „Лети, скача, ходи”, чиято цел е децата да покажат как лети пеперудата, как ходят мечката и таралежа, как подскача заекът. Играта предизвика много весели емоции у участниците и публиката. Най-големите пък се включиха в играта „Бързи, смели, сръчни”, в която трябваше да ходят равновесно по пейка, да се провират през тунел, да търкалят топка и да бягат на зиг-заг. Веселият спортен празник продължи с игрите „пренеси топката”, „дърпане на въже” и „каубои”.

Водещ на спортния празник бе младата преподавателка Евгения Гъркова, която се бе преобразила на Пипи дългото чорапче. Победители в надпреварата бяха всички деца. Те получиха златни медали от директора на детското заведение Красимира Монова.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"