В Копривщица посрещнаха новата учебна година

 

Дворът на СУ "Л. Каравелов" в Копривщица посрещна своите възпитаници с тържествено утро посветено на първия ден на новата учебна година. По традиция прозвуча химна на Република България и училищния химн в изпълнение на духовия оркестър към училището. Беше посрещнато училищното знаме.

Кметът на общината Бойка Дюлгярова поздрави учители, ученици и родители и пожела успешна и ползотворна учебна година.

/Приветствие на Бойка Дюлгярова/

Поздрави и пожелания отправиха и от Дирекция на музеите, читалището в града, предприятия от региона, както и Стопанска академия Свищов. Последва богата литературно-музикална програма от възпитаниците на училището. Меденият звън на училищния звънец призова всички към училищния праг. Най-нетърпеливи бяха бъдещите първокласници, водени от своите учители. Учителката Дидка Пенчева поведе последния си випуск от детската градина към храма на знанието и  новите предизвикателства. Той беше съпроводен и от директорът на детското заведение Пенка Иванова, която бе и тяхна учителка. Тази година първокласниците са само 5. Преподавателите Доросиев и Радоева са техните нови учители, които ще им преподават в първи клас. Те ги посрещнаха в класната стая с  много изненади. Първокласниците получиха подаръци от името на местни фирми, институции и учреждения.

 

Публикувана на: 2022-09-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"