В община Златица се извършва дезинфекция

2020-03-24 15:29
 

От 23 март в Златица стартира дезинфекция на повечето обществени сгради. Процедурата се извършва със съдействието на „Елаците-Мед“, които осигуриха работен екип и необходимите дезинфектанти.

В ранния следобед на вчерашния ден общоградската дезинфекция започна от сградата на общинската администрация в Златица. Служителите напуснаха работните си места за определено време, в което работният екип започна дезинфекцията на стаи, коридори, санитарни възли и стълбища. По-късно рабтният екип на „Елаците-Мед“ извърши дезинфекция на сградата на социалния патронаж и църквата „Свети Георги“.

Днес процедурата продължи със сградите на детските градини, канцелариите на ОбЗ „Гора“ и сградите на кметствата в селата Карлиево, Църквище и Петрич.

Дезинфекция на обществени сгради направиха и в община Мирково. Със съдействието на «Елаците-Мед» бяха дезинфекцирани сградите на детската градина, училището, спортния център и други.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"