В общините Челопеч и Мирково раздават безплатни маски

2020-04-01 17:13
 

От община Челопеч съобщиха чрез социалните мрежи, че започва предоставяне на безплатни маски за многократна употреба на жителите на общината.

Жителите на Челопеч с постоянен адрес в общината могат да получат такава маска след предварително заявяване до 15 април на телефон 07185 2015. На член на домакинство се полага една маска, която може да се пере и ползва многократно.

От община Мирково още миналата седмица подеха такава инициатива и вече са предоставили 1400 маски на свои жители от всички населени места в общината. В следващите дни ще бъдат раздадени още 1000 маски. Маските са закупени с част от средствата дарени от общинските съветници от „СДС“ и „ГЕРБ“ от Общински съвет Мирково.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"