В ОДМВР ще се плаща на ПОС терминал

 

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – София /ОДМВР-София/ информира, че банковият офис, разположен в сградата за административно обслужване на областната дирекция, преустановява дейността си. Това ще стане от 2 август тази година.

В тази връзка от Дирекцията информират, че гражданите могат да заплащат съответните такси чрез наличните на гишетата ПОС терминали.

Напомняме, че ПОС терминалите са удобен и бърз начин за разплащане на място с дебитна или кредитна карта. Така, освен по-бързото обслужване на клиентите, ще се постигне и по-високо качеството на обслужване, тъй като се намалява  вероятността от грешки. Използването на тази система осигурява и пълна прозрачност над извършваните операции и дейности и от двете страни.

Публикувана на: 2021-07-28
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"