В Пирдоп отбелязаха Въведение Богородично

 

На днешния 21 ноември, когато православната църква отбелязва Въведение Богородично, община Пирдоп и църковното настоятелство при храм «Свето Успение Богородично» в Пирдоп организира отбелязване на празника известен още като Деня на християнското семейство и младеж. В храма се събраха ръководството на общината, в лицето на кмета Ангел Геров, заместник кметовете Мария Шентова и Иван Щаплев, както и председателят на общинския съвет Васил Кафеджиев, съветници и общински служители, граждани. Събитието уважиха преподаватели и ученици от началното училище в града. Отец Спиридон отслужи тържествен водосвет, поръси присъстващите със светена вода и пожела на всички здраве и благополучие.

Тържествена музикално-поетична програма поднесоха възпитаниците на Татяна Божкова и Камелия Симеонова от четвърта група на сграда «Снежанка» към детска градина «Пека и Карло Чоконяни».

Децата пяха и рецитираха тематични произведения.

Учителката Божкова поздрави своите възпитаници и пожела на всички здраве и съхраняване на семейството.

/Татяна Божкова – приветствие/

Кметът на общината Ангел Геров благодари за милото тържество.

/Ангел Геров – приветствие/

От името на общината, децата бяха почерпени с питка и лакомства.

 

Публикувана на: 2022-11-21
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"