В Пирдоп вече асфалтират поетапно улици по проект

2020-07-24 14:32
 

В последните дни в Пирдоп започна асфалтирането на част от улиците, включени в проект за ремонт и асфалтиране на седем улици в града.

Припомняме, че в края на месец март стартира проект на общината за ремонт на улиците «Иван Вазов», «Гео Милев», «Славци», «Сергей Румянцев», «Панайот Хитов», «Манджарин» и «Стефан Стамболов». Проектът предвижда асфалтиране, подмяна на бордюри, ревизионни отвори, дъждоприемни шахти и други дейности върху уличното платно. Не са предвидени тротоарите, но там, където бъдат повредени при строителните работи – ще бъдат възстановени.

Вчера камерата на „Средногорие Медия” засне дейностите по асфалтиране на улица „Иван Вазов”, а улица „Гео Милев” вече е с положен нов асфалт.

По думите на кмета на община Пирдоп Ангел Геров, ще се работи поетапно и, въпреки дългия период на проекта, строителните дейности трябва да приключат до края на лятото.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"