В Пирдоп временно спира събирането на зелени отпадъци

 

От община Пирдоп уведомяват жителите, че поради техническа повреда, камионите за събиране на зелени отпадъци няма да извършват курсове до края на текущата седмица.

От общината апелират за разбиране, молят хората да ограничат изхвърлянето на растителен отпадък и напомнят, че е забранено изхвърлянето му в контейнерите за битова смет.

Припомняме че, авариралите камиони обслужват и съдовете за пепел, което ще затрудни своевременното им почистване. От община Пирдоп молят да не се изхвърля жар и пепел в контейнерите за битова смет и се извиняват за причиненото неудобство.

 

Публикувана на: 2022-11-14
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"