В Златица кърпят дупки

 

От вчера в Златица изкърпват дупки. Ремонтните работи започнаха с улица „Георги Бенковски”. Бяха изкърпени дупки в участъка над главната улица в града. На юг от главната улица, по улица „Юрий Гагарин” са изрязани участъци и подготвени за изкърпване.

Това е една от най-натоварените улици в града с интензивен трафик и имаше нужда от подновяване и изкърпване. Подобно е положението и с други улици в града.

Рехабилитацията на улици в Златица е в рамките на проект с решение на ОбС-Златица от април тази година и обхваща общо 7 улици. Другите улици, които ще бъдат ремонтирани са „Хаджи Димитър”, „Харалампи Самарджиев”, „Васил Левски”, „Медет” и „Пейо Яворов”. Общата стойност на ремонта е около 86 хил.лв. като по-голяма част от сумата е от целева държавна субсидия, друга част е от АПИ и 10 хил.лв. общинско финансиране.

 

Публикувана на: 2021-09-08
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"