В Златица отбелязаха деня на българската община

2020-10-12 17:05
 

Днес – 12 октомври, в Деня на българската община, ръководството на община Златица организира специално тържество за своите служители.

Рано сутринта на входа на общинската администрация всеки служител беше посрещнат с китка цвете от децата на вокална група „Звездици” към средното училище в града.

Празникът беше отбелязан със специална церемония, на която присъстваха кметските наместници на съставните села на общината и общински служители от всички звена. Кметът на общината Стоян Генов приветства администрацията и служителите, поздрави ги с празника и изказа задоволство от добрата им работа.

Генов отбеляза още, че за едната година от мандата му няма нито едно писмено оплакване от граждани срещу служител в администрацията. Той използва възможността в знак на признателност, неуморна работа и висок професионализъм да връчи плакети на дългогодишни служители. Плакети получиха Дончо Михайлов, Надежда Илиева, Мария Павлова, Таня Рашева, Тотка Стойкова, Славка Дамянова, Радка Николова и Мария Ангелова. Мария Ангелова и още двама служители получиха специални поздрави и цветя за днешните им рождени дни. Поздравления и пожелания за спорна работа получиха и тримата най-нови служители на общинската администрация.

Специални музикални поздрави поднесоха децата от вокална група „Звездици” към СУ „Св. Паисий Хилендарски” с ръководител Цветанка Георгиева. Георгиева отправи поздрави към всички празнуващи, а децата изпълниха няколко песни.

Празникът продължи с почерпка. Част от служителите останаха на работните си места, а друга част се отправиха към централната улица, където беше предвидено засаждане на фиданки съвместно с екипи на рудодобивното предприятие край Мирково. Акцията имаше определена символика с днешния празник.

Празникът беше отбелязан подобаващо във всички общини от района.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Научно-популярен филм
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"