В Златица проявиха голям интерес към новите европрограми

 

Граждани и фирми от община Златица проявиха голям интерес към организираната среща от Областен информационен център за представяне на новите мерки за европейско финансиране в новия програмен период.

На 2 ноември, в посетителския център „Юрий Гагарин“, организаторите и домакините едва побраха желаещите да се запознаят с условията и конкретиката по новите мерки.

Екипът на Областния информационен център София презентира програмите за енергийно обновяване на жилищния и нежилищния сграден фонд, както и възможностите за финансиране на единични мерки за енергия от възобновяеми източници в еднофамилни сгради и многофамилни сгради.  Бяха представени отворени и предстоящи мерки за подобряване на различни видове инфраструктура в общините. В програмата са включени и възможности за подкрепа на бизнеса и земеделските стопанства.

След успешно реализираните проекти за саниране на многофамилни сгради в община Златица през предишен проектен период, сега интересът на гражданите към тези мерки и програми е наистина висок.

Публикувана на: 2022-11-03
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"