В Златица се проведе футболен турнир

 

На 25 юли на игрището по мини футбол в СУ „Св. Паисий Хилендарски” Златица се проведе турнир по мини футбол за „Купата на кмета на община Златица”. Организатор на събитието бе БАМФ „Средногорие“ с финансовата подкрепа на общината.

В надпреварата се включиха 9 отбора – 8 отбора от района и един от София. Отборите бяха разделени в три групи, като всеки отбор се срещна с другите два.

На финала се срещнаха отборите на МФК „Средногорец” и „Нецензурираните”. В последните минути футболистите от Златица успяха да отбележат два гола и да победят с резултат 3:1. Така „Средногорец” стана шампион и грабна купата и златните медали. Сребърните медали отидоха при „Нецензурираните”, а бронза – при ФК „Пирдоп”. Голмайстор на турнира стана Пламен Георгиев от ФК „Пирдоп”. За най-добър вратар бе определен Антон Ранчев от МФК „Средногорец”. Най-добър защитник - Любчо Лалов от МФК „Средногорец”. За звезда на турнира бе обявен Тони Ценов от „Нецензурираните”.

Кметът на община Златица Стоян Генов поздрави всички участници и заяви намерение турнирът да се превърне в традиционен.

 

Публикувана на: 2021-07-26
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"