Юношите и мъжете от ФК Пирдоп загубиха срещи

 

На 12 ноември, на обновения стадион в Пирдоп, се състояха срещи по футбол, в които взеха участие юношите и мъжете от ФК Пирдоп.

В първата среща домакините - юношеския отбор на Пирдоп срещна противниците от „Миньор“ – Перник. Независимо от доброто начало, в което пирдопския отбор поведе в резултата с гол на Денислав Богданов, последва реализирана дузпа за противниковия отбор. През цялата среща борбата за надмощие на един от двата отбора продължи докато се достигна до негативния краен резултат 1:4.

Във втората среща за деня на терена излязоха мъжките отбори на ФК Пирдоп и елинпелинските футболисти на ФК „Левски – 1923“. Срещата предложи много битки в средата на терена за налагане на превъзходство. Пирдопските футболисти не успяха да спечелят тази среща и загубиха от гостите с резултат 3:6.

 

Публикувана на: 2022-11-14
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"