Започна ремонт в читалището в Църквище

2020-09-09 16:23
 

В село Църквище започна ремонт на сградата на читалище „Никола Вапцаров 1951“. От община Златица съобщават в социалната мрежа, че ремонтните работи се осъществяват по съвместен проект между общината и най-голямото металургично предприятие в района.

Средствата за ремонта са отпуснати в рамките на социалната програма на медодобивното предприятие с общината. На този етап е предвидена пълна подмяна на съществуващата покривна конструкция и изграждане на нова такава.

Припомняме, че през месец юни беше подписана новата партньорска програма на компанията и общината. Този път тя е за две години и е на стойност 680 хил.лв. Ще бъдат финансирани редица проекти в сферата на образованието, здравеопазването, спорта, културата, социалните дейности и инфраструктурата.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"