Започва подмяна на водопровода на с.Каменица

 

Днес – 9 ноември, в село Каменица, община Мирково се състоя церемония по първа копка на проект за подмяна на водопровода на селото. Стойността на проекта е 1,5 млн.лв без ДДС, които се отпускат от Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Съгласно подписания договор общината ще получи половината от средствата до края на годината, а втората половина са предвидени за 2023 година. С проекта ще бъде подменена изцяло водопроводната мрежа на с.Каменица и махала Скумца.

На събитието присъстваха кметът на община Мирково Цветанка Йотина, кметският наместник на с.Каменица Иван Петров, представителят на фирмата-изпълнител Иван Велин, представител на строителния надзор, общински служители и граждани.

Кметът на община Мирково Цветанка Йотина изрази задоволство от старта на проекта и надеждата, че подмяната на водопровода ще бъде финансирана изцяло и докрай.

/Цветанка Йотина/

Изпълнителят на строителните дейности Велин обеща да изпълни проекта качествено и в срок.

/Иван Велин/

Отец Йоан Алексиев извърши тържествен водосвет за успех на начинанието.

Строителна машина направи първата копка на обекта, а кметът Йотина разби шампанско за успех на дейностите.

 

Публикувана на: 2022-11-09
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"