Започва ремонтът по главната улица в Златица

2020-07-16 14:09
 

От община Златица съобщиха чрез фейсбук страницата си, че започва изпълнението на дейностите по проект „Реконструкция и рехабилитация на улици в гр.Златица”. Проектът обхваща ремонтни дейности по улиците ”Софийско шосе” и „Владислав Варненчик”. В тази връзка от общината предупреждават, че в следващите дни ще бъде затруднено движението на автомобили и пешеходци по главните улици. Гражданите ще бъдат информирани ежедневно за затворените участъци, по които ще се работи.

Припомняме, че проектът „Рехабилитация и реконструкция на улици в гр.Златица” е на стойност около 1,3 милиона лева и обхваща главните улици “Софийско шосе” и “Владислав Варненчик” и улицата „Розова долина”, която вече е готова.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"