Започват предпразничните приготовления в Пирдоп

 

От община Пирдоп започнаха поетапното монтиране на празничните светлини и украси в града по повод наближаващите коледни и новогодишни празници. Екип общински служители и специализирана техника поставят светлинни украси по централния булевард на Пирдоп, които ще радват жители и гости през следващите дни и месеци. Предстои инсталирането на всички коледни светлини по булеварда и центъра на града. Кметът на общината Ангел Геров сподели, че ще бъде поставена светлинна инсталация за украса и настроение по празниците и пред читалището в града на мястото на демонтирания ансамбъл от разноцветни чадъри, красящ центъра през летните месеци. Така двете украси ще се сменят според сезона.

Припомняме, че през пролетта на тази година, по повод отбелязването на културните празници на Пирдоп «Влайкови дни», пред читалище «Напредък» беше поставена специална украса от разноцветни чадъри, финансирана от големите предприятия в района. Сега светлинната инсталация, която ще бъде поставена, ще замести чадърите и така двете инсталации ще красят центъра на града на ротационен принцип според сезона през цялата година.

 

Публикувана на: 2022-11-18
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"