Завърши първото лятно музикално училище в Чавдар

 

В неделния ден в Чавдар се проведе заключителен концерт на курсистите от лятното музикално училище на Феникс Мюзик.

Припомняме, че тази година в Чавдар за първи път беше организирано едноседмично музикално училище. Дузина деца и младежи се обучаваха да свирят на китара и още толкова – на пиано. В края на обучението преподавателят по пиано Николай Пефев, учителят по китара Милен Джуров и младите музиканти от курса изнесоха концерт пред своите родители и близки. Събитието се състоя в салона на читалище «Надежда» в селото. Специални гости бяха кметът Григор Даулов и председателят на общинския съвет Мария Томева.

Децата показаха музикален талант и дадоха заявка, че ще продължат да се учат и осъвършенстват. Публиката аплодира всяко изпълнение. Музикален поздрав отправи друг курсист от школата в Пирдоп.

Кметът Даулов поздрави всички за постигнатия напредък и пожела успех на школата и в бъдеще. Той обеща, че догодина отново ще бъде организиран този курс. Директорът на школата Хриска Кожухарова благодари на всички за съдействието и изрази задоволство от успешното първо лятно музикално училище. Кметът Даулов връчи сертификатите за участие в курса на всички млади музиканти.

 

Публикувана на: 2021-07-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"