Завърши шестото издание на BASE

 

На 28.07.2021 г. в град София, Юридически факултет на СУ “Св. Климент Охридски“, програма BASE – «Бизнес академия за стартиращи предприемачи» на Индустриален клъстер Средногорие в партньорство с Фондация “Америка за България” и Асоциация на „Българските лидери и предприемачи“- ABLE, официално закри своя шести сезон на академията, в която през последните седмици деветнадесет участника се събираха, за да черпят знания, опит и вдъхновение от успели български предприемачи как да построят основите на своя малък бизнес в България.

Деветнадесет участника защитиха своите бизнес планове пред компетентно жури. Идеите на участниците се простираха в широк диапазон от дейности и направления. Макар всички бизнес идеи да имат своя потенциал за реализацията и успех, само шест бяха отличени. Бяха присъдени първо, две втори и трето място, и две поощрителни награди. Индустриален клъстер Средногорие раздаде и сертификати на всички участници за тяхната мотивация и активно участие.

 

Публикувана на: 2021-07-30
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"