Завършиха проектите в селата Царквище, Карлиево и Петрич

 

Община Златица завърши проектите, заложени в партньорската програма на общината с голямата руднична компания край Челопеч – „Дънди Прешъс Металс Челопеч”. От началото на годината със средства от компанията, с малък финансов принос от общината и много работа и отлична организация бяха реализирани проекти в трите съставни села към общината – Църквище, Карлиево и Петрич.

В Църквище беше ремонтирана и оборудвана пристройката, прилежаща към храм „Света Великомъченица Екатерина”, където ежегодно се отбелязва храмовия празник.

В Карлиево беше асфалтирана улицата под детската площадка в центъра на селото и беше извършен частичен ремонт и обзавеждане на сградата, където се помещават  кметството,  читалището и библиотеката.

В Петрич беше асфалтирана улицата край река Тополница, която беше разрушена от последното наводнение през 2014 година.

Кметът на общината Стоян Генов и кметските наместници на селата изказаха благодарността си към компанията и надежда за бъдещо добро сътрудничество.

Публикувана на: 2020-12-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"