Жители и гости на Копривщица събираха средства благотворително

 

На лятната сцена, в двора на старото училище „Св.Св.Кирил и Методий“, в Копривщица се състоя голям благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводненията в карловските села. Инициативата е на Община Копривщица, читалището и училището в града.

На сцената се изявиха самодейните състави „Копришки бисери“, танцовите състави „Копривщенчета“, „Кръшно хоро“ и най-младият танцов състав с ръководител Цветан Пухов „Хорце“, гайдарчетата от “Родопски полъх“ с ръководител Стоян Маджаров, певиците Мария Генова и Нелина Орашъкова, както и най-малката надежда в пеенето Петя Дормушева. Артистичният секретар на читалището Димитър Кунчев и Анастасия Иванова  в дует изпълниха любими български песни. Програмата продължи с много изяви на талантливите участници и завърши с изпълненията на училищният духов оркестър с ръководител Валентин Петков. Гражданите и гостите на града бяха съпричастни към своите сънародници и въпреки лошото време в дарителската кутия бе набрана сумата от 1800 лв., която ще подпомогне пострадалите от природната стихия в Карловско. На събитието присъства кметът на общината Бойка Дюлгярова, много граждани и гости на града.

 

Публикувана на: 2022-09-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"