Зрелостниците на ЧПГЧО се дипломираха

2020-07-01 15:59
 

На 30 юни Частната профилирана гимназия с чуждоезиково обучение в Челопеч организира церемония по връчване на дипломите на зрелостниците си. Събитието се състоя в парк „Корминеш” край Челопеч. Гости на тържеството бяха кметът на община Челопеч Алекси Кесяков и д-р инж. Илия Гърков, главен изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс” за България. Церемонията започна с химна на България. Отец Недко Бръмбаров отслужи тържествен водосвет за здраве и благополучие.

Кметът Кесяков поздрави младите хора и им пожела здраве и успехи. Към пожеланията се присъедини и Илия Гърков, който ги призова да следват мечтите си. Поводът беше използван за отпразнуване на абитуриентския бал на зрелостниците на гимназията. С официални тоалети и много усмивки младите хора отброиха многократно до 12.

Церемонията продължи с представяне на всеки един абитуриент чрез закачливо стихче. Така бяха представени и педагогическия и помощния персонал на гимназията. Зрелостниците дефилираха един по един по червения килим. Всеки получи свитък и червена роза. Зрелостниците получиха и специални подаръци от „Дънди Прешъс Металс” връчени им лично от Илия Гърков. Те бяха поздравени и от директора Николай Кръстев. Специално внимание беше обърнато на пълният отличник на випуска – Цветина Георгиева. Тя беше поздравена за отличното представяне както през годините в училище, така и на матурите. Цветина получи и специална награда – стипендия. Училищното знаме беше предадено на следващите знаменосци. Завършващите благодариха на училищното ръководство, учители и персонал. Зрелостниците се простиха с училищното знаме и дълго позираха за снимки. Празникът им продължи с коктейл.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"