2018.12.19
сряда
06:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини

Реклама

„Средногорие Медия” ТМ предлага разнообразни форми на реклама. Всички реклами са платени услуги. Политиката на медията по отношение на рекламата е всеки клиент да получава адекватно обслужване с минимална бюрокрация в отношенията ни.

Медията осигурява възможности както еднократни видове реклама, така и по-малки и по-големи рекламни пакети.

Всички реклами и услуги се предплащат. Медията предлага отстъпки за реализиран финансов оборот.

За подробна информация по всички интересуващи ви въпроси относно рекламирането в телевизионната програма и интернет-платформата, можете да разгледате и изтеглите офертата:

Актуална оферта за реклама, продукти и услуги

От средата на 2015 година медията разполага с техника за въздушно заснемане. По-долу ви предлагаме цените и условията за този вид услуга:

Специална оферта за въздушно заснемане

Допълнителна и подробна информация по всички въпроси можете да получите на телефони: 0898 515 616, 0878 988 395 или със запитване по е-mail: srednogorie@mail.bg

 

Поради големия интерес от страна на зрители, "Средногорие Медия" предоставя по заявка копия от излъчени репортажи, предавания, интервюта или други готови продукти (без сурови записи или части от тях). Копията можете да заявите като попълните онлайн или на място искане за това и заплатите стойността на услугата по актуалната тарифа. Бланка за онлайн услугата можете да изтеглите оттук.

Попълнената бланка изпратете на елктронната поща на медията - srednogorie@mail.bg.

ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"