2019.03.23
събота
07:17
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

С прискърбие съобщаваме, че на 20 март ни напусна многоуважаваният от нас скъп колега и приятел Ренета Атанасова – основател, издател и главен редактор на вестник „Камбана”.

През годините, Ренета Атанасова е дългогодишен учител по френски език в Самоков и Пирдоп, журналист във вестник „Средногорски зов” и вестник „Слово”, един от основателите на фондация „Копривщица”, председател на НЧ „Напредък 1869” гр. Пирдоп и член на читалищното настоятелство, член на Инер Уил Клуб Пирдоп, режисьор на театрален състав „Христо Бамбеков” Пирдоп. Под нейното ръководство са поставени близо 10 пиеси. Ренета Атанасова е редактор и издател на десетки книги със стихосбирки и художествена проза на творци от Средногорието.

През 2012 г., по време на Влайковите дни и премиерата на постановката й „Червени рози”, е удостоена с Почетен знак на община Пирдоп за принос в развитието и съхраняването на културата. Професионалист! Светъл пример за будно гражданско съзнание и позиция! Радетел за обогатяването на културния и обществен живот на Пирдоп и района. Достоен човек!

Почивай в мир, Рени! Екипът на медията изказва съболезнования на близките.

Поклонението ще се състои на 24 март, събота, от 11 часа в читалище „Напредък” в Пирдоп.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-21 16:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"