9 практиканти започват работа в „Елаците-Мед“

2019-11-07 15:10
 

На 5 ноември в Обогатителен комплекс на „Елаците-Мед“ се състоя официална церемония, на която десетте участника в Практикантската програма на дружеството получиха своите дипломи за успешното приключване на обучението си.

Събитието бе открито от Даниела Горанова, ръководител “Набиране на персонал/обучения и квалификация“, която поздрави практикантите с дипломирането им. Горанова сподели, че програмата е един от добрите примери за осигуряване на подготвени млади кадри, които отговарят на високите стандарти за работа в „Елаците-Мед“. Кратък видеофилм показа на младите хора как са преминали за тях шестте месеца от обучението и повишаването на тяхната квалификация в „Елаците-Мед“. Горанова изрази благодарности към всички наставници, които са се ангажирани с практическата подготовка на практикантите.

На събитието присъстваха Милена Христова, Директор „Човешки ресурси“ в „Елаците-Мед“ и Веселина Статева, Изпълнителен директор на Център за управление и професионално обучение, които връчиха дипломите на практикантите и ги приветстваха. Деветима от тях започват работа в компанията.

В рамките на шестте месеца на обучение практикантите получиха теоретична и практическа подготовка. Водещи преподаватели от висши учебни заведения им преподаваха теория в учебната зала на дружеството. Практическото обучение се провеждаше в реална работна среда от висококвалифицирани специалисти на „Елаците-Мед“.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"