2019.02.21
четвъртък
13:42
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Антоанета Кафеджиева стана председател на Инер Уил България

Антоанета Кафеджиева стана председател на Инер Уил България

В съботната вечер на 30 юни в комплекс „Борова гора” край Пирдоп се състоя церемония по предаването и приемането на огърлицата на Дистрикт 248 на Инер Уил България.

Припомняме, че Инер Уил е една от най-големите доброволни организации на жени в света, със статут на неправителствена организация. Занимава се с благотворителни проекти и инициативи в помощ на нуждаещи се хора и каузи на обществото по места. Инер Уил клуб Пирдоп е най-младата такава организация в България.

Тази година дамите от пирдопския клуб бяха домакини на церемонията, на която досегашният председател или  Чеърмен  предава щафетата на новия. Новият мандат пое Антоанета Кафеджиева. Церемонията започна с музикален поздрав от Марчинг бенда и маршируващите звезди от Златица. Оркестрантите и мажоретките поздравиха всички с няколко изпълнения. Танцови поздрави отправиха и танцьорите от клуба по спортни танци с ръководител Стойчо Соколов.

Водещ на събитието беше представителят на Инер Уил Пирдоп Нели Герова. Тя прочете молитвата на Инер Уил, с която започва всяко събитие. С минута мълчание беше почетена паметта на дългогодишния член на организацията и редактор на вестник „Камбана” – Ренета Атанасова. Прозвучаха химна на Република България и химна на Инер Уил.

Церемонията по предаване и приемане на огърлицата на Дистрикт 248 беше ръководена от досегашния председател на организацията Живка Стоянова. Тя тържествено предаде символа на новия председател – Антоанета Кафеджиева. Асистентите на дамите също си предадоха лентата. Дамите си размениха подаръци за спомен. Стоянова използва възможността да връчи подаръци и на своя изпълнителен комитет. Същото направи и новата председателка Кафеджиева. Тя благодари за гласуваното доверие и пожела на своите дами ползотворна работа. От името на Инер Уил клуб Пирдоп Любов Станулова изрази задоволство и гордост от избора на Антоанета за председател и я поздрави. Новият Чеърмен прие поздравленията на председателя на Ротари Пирдоп Цветан Бакърджиев и на кмета на община Пирдоп и ротарианец Ангел Геров.

Пирдопските дами поднесоха изненада към своите гости като изпяха песента на Тоника – „Приятели”. Събитието продължи с разиграване на томбола с награди, предоставени от домакините.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-02 18:06
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"