2018.12.18
вторник
21:44
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Антончани отпразнуваха празника си

Антончани отпразнуваха празника си

За 17-та поредна година община Антон отбеляза своя празник. На 6-ти май, Гергьовден, в центъра на селото се събраха множество жители и гости. По традиция всяка година на този ден Антон празнува. Тържеството беше официално открито от кмета на общината Стоян Гарчев. Той поздрави присъстващите с празника и пожела на антончани здраве, щастие и успехи. По повод празника антончани получиха поздравителни адреси. Специално за празника и за доброто настроение на присъстващите се погрижи оркестър „Пловдив”. Музикантите и певците повдигнаха настроението на присъстващите и ги приканиха към танци. За най-малките също не липсваха забавления. Малчуганите се възползваха активно от разположения в близост лунапарк. Проведе се и традиционната празнична томбола. Организаторите бяха предвидили агне за победителят в нея.

Празнуващите имаха възможността да опитат и от традиционното българско ястие за този ден – агнешки курбан, който цяла сутрин се готвеше в двора на църквата.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2016-05-09 15:37
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"