2019.02.21
четвъртък
14:19
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
АТПГ изпрати своите абитуриенти

АТПГ изпрати своите абитуриенти

Аграрно-техническа професионална гимназия – Златица, изпрати своите абитуриенти. За 23-ма младежи удари последният училищен звънец. Събитието уважи секретарят на община Златица Теодора Петрова и служители в администрацията.

Церемонията започна с предаване и приемане на училищното знаме и огъня на знанието. Зрелостниците предадоха знамето на следващия випуск, а деветокласниците предадоха огъня на знанието на осмокласниците.

Приветствие към младежите отправи директорът на училището Величка Баланова. Тя пожела успех на матурите и в бъдещата им реализация. Мартин Тодоров и Петър Кюренов получиха специални поздравления за отличното им представяне на състезания по професионална подготовка и успехите им в учебния процес.  Завършващите получиха поздравителен адрес от името на община Златица и на кмета Магдалена Иванова. Абитуриентите благодариха на своите учители и няколко пъти отброиха до 12. Те произнесоха първата си клетва да пазят спомена от училището, да продължават да се учат и да бъдат добри хора.

Последва традиционната церемония по засаждане на дърво в двора на професионалната гимназия.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-15 17:58
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"