2019.03.23
събота
06:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Аурубис България» дари екипи на футболисти

«Аурубис България» дари екипи на футболисти

„Аурубис България” дари екипи на младите футболисти от Златица. Дарението беше в рамките на Партньорската програма за развитие на региона между компанията и община Златица.

Припомняме, че програмата цели подпомагане на общините Пирдоп и Златица за изпълнение на проекти в сферата на образованието, спорта, културата, развитие на млади таланти, хора в неравностойно положение и здравеопазване.

В рамките на тази програма на най-малките футболисти от ФК „Средногорец 2016“ – Златица, бяха закупени тренировъчни екипи и анцузи, с които децата вече усилено тренират и участват в турнири.

Припомняме също, че само две години след основаването си, клубът придобива изключителна популярност и в него тренират повече от 70 деца от региона. Той има два представителни отбора с деца, родени от 2003 до 2007 г. в официалните първенства, организирани от БФС и БФС София-област. От края на 2017 г. са записани да тренират и деца, родени през 2008, 2009 и 2010 г., които вече усилено се подготвят за участия в  официални състезания и първенства през новия футболен сезон.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-03 16:50
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"