„Аурубис“ осъвремени противоепидемичните си мерки

 

Най-голямото медодобивно предприятие в Средногорието осъвремени отново противоепидемичните си мерки. С нова заповед от днес на изпълнителния директор на компанията се извършва актуализация на противоепидемичните мерки на територията на дружеството.

Това се наложи след взетото решение на Министерски съвет за удължаване срока на извънредната епидемична обстановка до 31 август 2020 година.

Актуализирани са всички досегашни мерки относно изискванията за отстояние, носене на маски, дезинфекция, пропускателен режим, специални режими на работа и много други.

Преките ръководители в компанията са задължени да запознаят служителите от екипите си с актуализираната информация. Отговорните лица по направления са задължени да оповестят информацията чрез съответните информационни табла.

Публикувана на: 2020-07-31
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"