2019.09.18
сряда
17:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Автомобил и автобус катастрофираха край Антон (обновена)

Автомобил и автобус катастрофираха край Антон (обновена)

Малко преди 16 часа на главен път Е-871 (София-Бургас) в района на село Антон е възникнал пътен инцидент между лек автомобил и автобус, превозващ деца.

Водачът на лекия автомобил, възрастен мъж на около 74 години от село Антон, е загубил управлението над автомобила си и се е ударил в автобуса. Счита се, че на шофьора му е прилошало и е навлязал в насрещното платно, където се е ударил странично в единия от преминаващите автобуси.

В ударения автобус няма пострадали. По това време двата автобуса са превозвали деца от Дупница, които са били на екскурзия в Копривщица и са се прибирали. Автобусите са били задържани за огледи, а децата са транспортирани до домовете си от други автобуси. 

Пострадалият шофьор е откаран в спешното отделение на УМБАЛ "Св. Анна" – София в много тежко състояние, с черепно-мозъчна и гръдно-коремна травми. Настанен е в реанимацията на болницата, на командно дишане и с опасност за живота.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-23 15:53
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"