2019.02.21
четвъртък
13:24
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Банков клон в Копривщица пред затваряне

Банков клон в Копривщица пред затваряне

На 28 юни в Копривщица се проведе среща с екип на ДСК по повод намерението на банката да закрие клона си в града-музей. Междувременно общинското ръководство прави всичко възможно да бъде запазен офисът на банката. Граждани също са предприели стъпки и са входирали в централата на банката подписка за запазване на офиса.

Срещата вчера беше между регионалния мениджър на регион западна банка ДСК Валери Мъзев, Теодора Герова - мениджър на офис в гр. Пирдоп, и регионален мениджър „Продажби и банкиране” Радка Михова. Мъзев разказа за политиката на банката, за новите технологии и мобилни групи, които в бъдеще биха обслужвали клиентите на банката, ако офисът бъде закрит.

Общинското ръководство в лицето на кмета Генчо Герданов предложи помещение и настоя за запазване на клона. Герданов сподели, че Копривщица е туристическа дестинация, посещавана от много наши и чужди туристи, които следва да бъдат обслужвани професионално. Предстоят нови срещи и разговори с ръководството на банката за бъдещето на клона.

Припомняме, че банковият клон в Копривщица е открит през 1951 година и съществува до днес. Жителите на града единодушно подкрепят политиката на общината за запазване на клона в града.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-29 19:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"