Бегачи от района участваха в Трявна Ултра

 

На 16, 17 и 18 юли с подкрепата на „Аурубис България” се проведе шестото издание на планинския фестивал Трявна Ултра. В тазгодишното издание  взеха участие 840 бегачи от 27 държави. Те се включиха в традиционните дисциплини с дължина от 3 км, 23 км, 46 км, 76 км и 141 км, както и в новото предизвикателство на организаторите от 100 км.

Регионът на Средногорието също беше представен достойно на фестивала. В него по традиция взеха участие както представители на „Аурубис България“, така и млади атлетически надежди от СК „Средногорски атлет“. Медодобивният завод бе представен от Тим Курт, Крум Нейков, Алипи Луканов и Димитър Димитров, които се включиха в бягането на 23 км и бяха сред първите 100 финиширали, а Алипи Луканов зае призовото второ място във възрастовата група на ветераните.

За поредна година атлети от СК „Средногорски атлет“, гр. Пирдоп, също доказаха уменията си. При дебютното си участие на фестивала Аника Атанасова беше най-бързата жена, финиширала на 3-километровата дисциплина.

Наградите на победителите връчи Тим Курт, а компанията осигури и специални подаръци за всички призьори.

 

Публикувана на: 2021-07-21
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"