2019.02.21
четвъртък
14:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Благотворителен спектакъл за Мони събра над 6 хил.лв.

Благотворителен спектакъл за Мони събра над 6 хил.лв.

На 11 юли от 19 часа в салона на читалище „Напредък” - гр. Пирдоп, се проведе благотворителен спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл „Българе” в подкрепа на Симеон Хрисков – „Надежда за един от нас”. Събитието беше част от празничната програма на община Пирдоп по повод летния празник на града. Салонът на културната институция едва побра желаещите да помогнат на Симеон.

Водещ на спектакъла беше Кристина Петкова. Тя описа на публиката какъв човек е Мони и представи участниците.

В събитието взеха участие танцьорите от ансамбъл „Българе”, солистката Албена Вескова и човекът-оркестър Веселин Кузмов.

Публиката се наслади на Пиринска, Добруджанска, Шопска, Северняшка и Тракийска картини, представени от ансамбъла под съпровода на ангелогласната солистка Албена Вескова. Човекът-оркестър Веселин Кузмов предизвика интереса и бурните аплодисменти на публиката с майсторските си изпълнения на различни музикални инструменти. Спектакълът изправи публиката на крака.

От името на Симеон Хрисков и семейството му, беше прочетено благодарствено писмо до участниците и публиката.

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров поднесе кошница с цветя на ансамбъл „Българе”. Благодари на всички, подкрепили каузата, и съобщи, че дарителската кампания в подкрепа на Мони ще продължи и по време на другите мероприятия, организирани по повод празника на града.

Благодарности към своите колеги и към всички присъстващи, към всички подкрепили каузата изказа и Камелия Иванова.

Сумата, събраната от продажбата на талоните и дарителските кутии, е в размер на 6480,22 лв., които вече са преведени в дарителската сметка на Симеон Хрисков.             

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-12 16:18
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"